На Кіровоградщині випадково знайшли останки чоловіка, якого шукали кілька років

03.06.2018 09:20
image

Поблизу одного з сіл  Устинівського району, що на Кіровоградщині, місцеві жителі виявили останки 68-річного чоловіка, якого розшукували три роки. Про це медіапорталу DOZOR повідомило джерело у правоохоронних органах.

За інформацією, місцеві жителі виявили останки чоловіка в резервуарі для зберігання води в сотні метрів від току. Територія була у зарослях.  Новий власник току доручив покосити поросль та траву на території току працівникам. Під час робіт один з робітників послизнувся та ледь не впав у резервуар, який виготовлений з бетону та має бетонні перекриття. Після цього працівники побачили в резервуарі останки людини та викликали рятувальників та правоохоронців.

На місці події працівники поліції вилучили останки тіла чоловіка та ідентифікували його  особу. Загиблий знаходився у розшуку з 2015 року, за одягом його згодом впізнали рідні. 

У поліції області факт знайдення останків чоловіка підтвердили.

«У поліції області підтверджують факт знайдення тіла. На сьогодні родичі чоловіка, який рахувався як безвісти зниклий, упізнали його. За попередніми висновками судово-медичного експерта, ознак насильницької смерті на тілі не виявлено», - повідомили у поліції області.

 

 

Переглядiв: 1639