На Кіровоградщині затримали банду, яка викрала банківський термінал

16.02.2018 08:31
image

Служба безпеки ПриватБанку та поліція затримали банду грабіжників, які викрали термінал самообслуговування з холу одного з відділень банку на Кіровоградщині вночі 16 лютого. Про це сайту DOZOR повідомили у закладі.

Як повідомили в Службі безпеки банку, о 4 ранку в систему онлайн-спостереження мережі банкоматів і терміналів самообслуговування банків надійшов сигнал про пошкодження одного з терміналів самообслуговування, встановленого у відділенні банку в Світловодську. Злочинці проникли до зони 24/7, зірвали термінал з місця кріплення та вивезли його на автомобілі, причому злочин тривав 20 секунд.

Завдяки спільним діям Служби безпеки банку та поліції, які вели в регіоні оперативну розробку за фактами аналогічних злочинів, банду зловмисників вдалося затримати по гарячих слідах. Під час затримання автомобіль злочинців потрапив у ДТП, постраждалих немає.

Проти затриманих трьох жителів Кіровоградської області порушено кримінальне впровадження, поліція вивчає можливу причетність банди до інших спроб злому терміналів самообслуговування українських банків та фінансових компаній.

Переглядiв: 1793