На Кіровоградщині затримали банду злодіїв, яка тримала у страху кілька регіонів (ФОТО)

31.03.2017 07:41

image

Правоохоронці затримали вісім учасників злочинного угрупування, які грабували жителів Кіровоградської, Вінницької, Миколаївської та Черкаської областей. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

На рахунку у банди більше 10 пограбувань. За попередніми даними, організатором групи виступив 30-річний уродженець Ульяновського району.Потерпілими від розбоїв і крадіжок в усіх випадках ставали заможні власники будинків. В їх помешкання вдиралися невідомі люди зі зброєю, із закритими масками обличчями. Тим, хто не погоджувався добровільно віддати заощадження та матеріальні цінності, погрожували розправою або ж безжально били.

«Так, під час 15 санкціонованих обшуків у зловмисників було вилучено низку речових доказів, серед яких набої, предмет, схожий на пістолет, ножі, маски та рукавички, 5 автомобілів вітчизняного та іноземного виробництва», - розповів начальник поліції Кіровоградської області Сергій Кондрашенко.

 За цими фактами розпочато кримінальне провадження. За скоєне злочинцям  загрожує позбавлення волі на строк від 8 до 15 років із конфіскацією майна.

image

image

image

image

Переглядiв: 1800