На одній з вулиць Кіровограда спиляли дерева

13.06.2018 15:37

В обласному центрі на вулиці Добровольського почали пиляти дерева сьогодні, 13 червня. Про це у спільноті "Озеленення Кропивницький" повідомила Надія Паливода, інформує медіапортал DOZOR.

За словами Надії Паливоди, по вулиці Добровольській вирішили спиляти 17 великих розлогих тополь і роботи вже почалися. За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до прес-служби міськради.

"До комісії у листопаді місяці минулого року надійшло звернення від КП "Благоустрій" щодо обстеження 34 дерев, які знаходяться у незадовільному та аварійному стані, несуть загрозу мешканцям міста та автотранспорту вздовж вулиці Добровольського. Комісією було розглянуто звернення, але надано відмову у зв’язку з тим, що не було надано відновлення про висадження молодих дерев. На повторне звернення комісією було обстежено і складено акт на знесення 25 дерев. Також КП "Благоустроєм" було запропоновано і надано лист до ЖКГ, щодо заміни видалених аварійних дерев молодими насадженнями", - повідомила завідувач сектору екології та природоохоронної діяльності управління земельних відносин та охорони навколишнього природного середовища Галина Негода.

У КП "Благоустрій" стверджують, що вони не ведуть роботи за даною адресою.

"Наше підприємство там ніяких робіт не проводить взагалі. Ми ніякого відношення не маємо до вирубки дерев за цією адресою", - розповів у коментарі медіапорталу DOZOR директор КП "Благоустрій" Віктор Луценко.

За словами Галини Негоди, на сьогоднішній день видалено 3 аварійні дерева: 2 акації і 2 тополі.


Переглядiв: 1282