На одній з вулиць міста кілька днів безперервно тече вода (ФОТО)

27.09.2018 11:22
image

В обласному центрі на вулиці Великій Пермській протягом кількох днів безперервно тече вода. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив житель міста Сергій Гейко, інформує медіапортал DOZOR.

«26 вересня стало п’ятим днем безперебійного витоку води з люку біля магазину «ФайноМаркет напроти пивзаводу. Як розповідають мешканці, в суботу та неділю вони просто не могли додзвонитись до водоканалу, жоден телефон не відповідав. Коли, нарешті, вдалося дотелефонуватися, то дізнались, що ремонт не може розпочатися через якісь технічні питання. Відтак вода струменіє по Верхній Пермській, а потім заливає провулок», - повідомив Гейко.

За коментарем медіапортал DOZOR звернувся до директора ОКВП «Дніпро-Кіровоград» Валентини Давидчук, яка заперечила інформацію щодо наявності технічних питань, які заважають почати ремонтні роботи.

«Вода тече на приватному водопроводі до приватного будинку. Сьогодні ми маємо розпочати роботи з ліквідації витоку. Заявник погодився, щоб роботи були проведені за його кошт, крім цього він має надати заяву на те, що він відновить асфальтне покриття, оскільки це приватний водопровід і заявник має це все компенсувати. Ми не відмовляли у ремонті», - повідомила Давидчук.  
image
Переглядiв: 1141