На Пацаєва серед білого дня обікрали два ліфта

06.11.2017 15:18
image
В обласному центрі на вулиці Пацаєва, 12 у двох під’їздах вкрали ліфтове обладнання близько 12.00 сьогодні, 6 листопада. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомила начальник ЖЕО №4 Людмила Запорожець.
«Знову обікрали два ліфта. Це було сьогодні. Це вже дев’ятий та десятий ліфти обкрадені на території ЖЕО. Вкрали гальмовий пристрій, який коштує 8300 гривень. Мешканці зателефонували і сказали, що ліфт не працює. Ліфтери виявили, що вкрали деталь і визвали поліцію, а згодом і опергрупу. Опергрупа навіть не захотіла знімати відбитки пальців», – розповіла у коментарі Людмила Запорожець.

Раніше начальник ЖЕО№4 повідомляла DOZOR, що з червня до жовтень цього року у будинках, які обслуговує ЖЕО, сталися чотири пожежі кабіни ліфта та одна спроба підпалення кабіни. В основному це робили вночі із суботи на неділю. Спочатку пожежа сталася на Попова, 9, корпус 1. Через деякий час в цьому будинку знову підпалили ліфт, але вже в іншому під'їзді. У жовтні ж велика пожежа сталася на Попова, 15/18. А тиждень тому на Попова, 7, корп. 1 трапилась спроба підпалу.

Детальніше читайте у розслідуванні DOZOR: Хто полює на кіровоградські ліфти

Переглядiв: 3184