На Рівненському кладовищі може з’явитися новий меморіал

02.07.2018 07:50
image

В обласному центрі на Алеї почесних воїнських поховань, що на Рівненському кладовищі, хочуть створити меморіал. Про це на апаратній нараді повідомив міський голова Андрій Райкович сьогодні, 2 липня, інформує медіапортал DOZOR.

Так, ідеї і пропозиції будуть обговорюватися з рідними загиблих.

″Я хотів би поставити завдання Віктору Ксенічу (начальник управління капітального будівництва - ред.) і Вадим Мездріну (начальник управління містобудування та архітектури – ред.) долучитися до питання розробки ескізного проекту по нашому меморіалу на Рівненському кладовищі. Рідні і близькі загиблих наших воїнів пропонують замінити на плитку місця, де росте трава. Я хотів би мати ескізну пропозицію, а потім вирішувати питання щодо коштів і термінів виконання робіт. І прошу долучитися спеціалістам, а також обов’язково провести з рідними загиблих співбесіду і порадитися з ними, тому що у них є своє бачення″, - сказав мер.

Крім того, Андрій Райкович зазначив, що наразі на Алеї почесних воїнських поховань лишилося мало місця для нових захоронень і попросив підлеглих  вивчити це питання.

Переглядiв: 758