На старому автовокзалі почали перевіряти автобуси (ФОТО)

12.04.2018 09:46
image

У обласному центрі на АС-2 працівники Укртрансбезпеки розпочало перевірку маршрутних транспортних засобів сьогодні, 12 квітня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, фахівці перевіряють технічний та санітарний стан транспортних засобів, наявність дозвільних документів на здійснення перевезень та стан сидінь.

”На даний час Укртрансбезпека на автобусі виявила порушення у вигляді тріщини лобового скла. Також в салоні відсутня візуальна інформація для пасажирів про перевізника, про страховика, права та обов’язки пасажирів та водія, надання послуг пасажирського транспорту. Укртрансбезпека фіксує порушення, але штрафні санкції до перевізника не застосовуються, надається термін на усунення порушень. Якщо порушення буде усунено, то штрафні санкції не застосовуються.  А за невиконання припису застосовуються штрафні санкції. У даному випадку  в розмірі 540 гривень ”,- розповів у коментарі медіапорталу DOZOR начальник управління транспорту та зв’язку ОДА Володимир Дмитренко. 

За словами Володимира Дмитренка, загалом сума штрафів варіюється від   170 до 17 000 грн.

”Зазвичай надходять скарги на санітарний стан. Ми автобуси обираємо навмання. Плануємо сьогодні перевірити всі автобуси, що відправляються”, - зазначив старший інспектор управління Укртрансбезпеки в області Ярослав Шинкаревич.

Як раніше повідомляв медіапортал DOZOR, облдержадміністрація перевірила стан рейсових автобусів та якість обслуговування в них. Були виявлені численні порушення.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2111