На території кіровоградського госпіталю відкрили пам’ятний хрест (ФОТО)

12.10.2018 09:44
image

У Кіровограді на території обласного госпіталю для ветеранів урочисто відкрили пам’ятний знак сьогодні, 12 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, ідея щодо створення та встановлення знаку «Пам’ятний хрест воїнам, що загинули за Україну» належить  ініціативній групі ветеранів АТО та військовослужбовців 3-го окремого полку спеціального призначення імені князя Святослава Хороброго. На урочисте відкриття зібралися активісти, представники влади та військові.

«Сьогоднішня подія – результат плідної роботи громадських активістів нашого міста. Це оцінка учасників бойових дій, демобілізованих та діючих військових. Це велика довіра до нас. Ми маємо за честь мати пам’ятний знак на території госпіталю, будемо робити все, щоб здоров’я наших захисників було покращено», - звернувся до присутніх головлікар госпіталю Геннадій Сябренко.
image
image
image

Під час урочистостей військовим вручили подяки.

«Мені випала надзвичайна честь бути присутнім на відкритті першого пам’ятника в місці, де хлопців лікують, підтримують та допомагають. Також мені випала честь передати привіт від української діаспори в Італії, яка реалізувала проект «Ікона пам’яті Кіровоградської області. Ікона пам’яті родинам загиблих військових», -  зазначив волонтер Вадим Нікітін.

По завершенню заходів «Ікону пам’яті» вручили матерям та вдовам загиблих військовослужбовців.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1039