На тілах бабусі, її онуків та чоловіка не знайшли слідів насилля

08.08.2017 11:56
image

Поліція не знайшла слідів насилля на тілах знайдених у ставку чотирьох людей у смт. Добровеличківка. Про це у коментарі сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

За інформацією, загибель сім’ї попередньо класифікували як нещасний випадок. Наразі правоохоронці  чекають на результати судово-медичної експертизи.

«До поліції надійшло повідомлення від жінки, яка звернулася, що втратила зв’язок з родичкою. За її словами, орієнтовно родичка зі співмешканцем та двома дітьми збиралися на ставок. На місце виїхала слідчо-оперативна група і під час огляду були виявлені особисті речі потерпілих на березі. Близько третьої ночі було виявлено тіло 55-річної жінки та 9-річної дівчинки. А вже близько сьомої ранку знайшли тіло 41-річного чоловіка та 7-річної дівчинки. Попередня кваліфікація - «нещасний випадок». Ми з’ясовуємо обставини і чекаємо результатів судово-медичної експертизи. Ознак насильницької смерті на тілах не виявлено», – повідомила речник ГУ НП у Кіровоградській області Віталіна Бевзенко.

За неофіційною інформацією, діти були онучками загиблій жінці.

Як раніше писав DOZOR, у ставку Добровеличівки потонули чотири людини, серед них двоє дітей. Сьогодні вночі рятувальники вилучили тіла загиблих.

Переглядiв: 1563