Начальника обласної юстиції може замінити попередник

23.04.2018 09:31
image

Начальник обласного управління юстиції Вадима Гуцула може замінити екс-очільник відомства Олександр Чудний. Про це медіа порталу DOZOR повідомили у прес-службі управління.

Так, екс-керівник відомства Олександр Чудний у травні 2015 року звернувся  до Кіровоградського окружного адміністративного суду позовом про визнання протиправним і скасування наказу Мін’юсту щодо його звільнення та поновлення на посаді. У результаті вказаний суд задовольнив вимоги позивача в повному обсязі.

Керівник Головного територіального управління юстиції у Кіровоградській області Вадим Гуцул відзначив про те, що залишатиметься працювати на посаді начальника до того моменту, поки Мін’юст не винесе новий наказ.

«Олександр Чудний не перебував на посаді, на якій його поновлено. Він працював начальником Головного управління юстиції у Кіровоградській області, якого вже не існує. Натомість зараз функціонує нова структура з більш широкими повноваженнями, ніж попередня», – прокоментували в управлінні юстиції. 
«Безпосередньо щодо судового рішення на користь Олександра Чудного, можу сказати як юрист і людина, яка постійно слідкує за практикою судових рішень, про те, що воно було винесене фактично з перевищенням повноважень судді, яка взяла на себе повноваження суб’єкта призначення. На це рішення судді будемо подавати апеляційну скаргу. Якщо Олександр Чудний направить рішення суду в частині виплати середнього заробітку за час вимушеного прогулу за один місяць на виконання у казначейство, йому будуть перераховані кошти з фонду заробітної плати обласного територіального управління юстиції. Решту суми в період з 28.04.2015 року по 06.04.2018 року буде виплачено    в тому разі, якщо рішення Кіровоградського окружного адміністративного суду залишиться в силі після розгляду апеляції в Дніпропетровському апеляційному адміністративному судді», – зазначив начальник управління юстиції області Вадим Гуцул.

 

Переглядiв: 1558