Начальнику кіровоградського КРЕПу, якого затримали на хабарі, оголосили про підозру

24.02.2017 10:58

image

Прокуратура Кіровоградської області повідомила про підозру у вчиненні злочину передбаченого ч.3 ст. 368 КК України, а саме вимаганні та отриманні неправомірної вигоди у розмірі 5 тис доларів США керівнику одного із ЖЕКів м. Кіровограда та його пособнику. Про це сайту DOZOR повідомили в обласній прокуратурі сьогодні, 24 лютого.

За інформацією, нині вирішується питання про обрання їм запобіжних заходів. Прокуратура наполягатиме на триманні під вартою. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, слідчими прокуратури за оперативного супроводу СБУ затримали начальника КРЕП-у №9 Володимира Лужняка, якого підозрюють в отриманні неправомірної вигоди у 5 тисяч доларів США. Також затримано Олександра Мартиненка, в якому вбачають посередника керівника КРЕПу.

«КРЕПівець» вимагав гроші у одинокої матері, яка виховує неповнолітню дитину. За інформацією СБУ, посередником виступив колишній співробітник поліції, керівник регіонального відділення громадської організації «Всеукраїнська спеціальна колегія з питань боротьби з корупцією та організованою злочинністю». Передача хабара відбувалася у приміщенні місцевого приватного нотаріуса.

image

image

Переглядiв: 2006