Нічна ДТП у Кіровограді. Постраждалий водій іномарки виявився п’яним (ФОТО)

24.11.2017 11:30
image

У Кіровограді на перехресті вулиць Братів Ельворті та Євгена Чикаленка сталася дорожньо-транспортна пригода: відбулося зіткнення двох легкових автомобілів вночі 24 листопада. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліції міста.

За інформацією, водій автівки Hyundai Accent порушив правила дорожнього руху та зіткнувся з машиною Volkswagen Passat, У результаті аварії обидва автомобілі зазнали механічних пошкоджень. Водії транспортних засобів фізичних ушкоджень не отримали.

Патрульні поліцейські склали щодо водія легкового автомобіля Hyundai Accent адміністративні матеріали. Однак під час оформлення ДТП копи помітили у постраждалої особи – водія Volkswagen Passat ознаки алкогольного сп’яніння.

Водій погодився пройти обстеження на місці за допомогою спеціального приладу Драгер у присутності свідків. Результат огляду – позитивний, у крові водія було 0,39 проміле алкоголю, що майже у 2 рази перевищує допустиму норму.

Патрульні поліцейські склали щодо водія транспортного засобу Volkswagen Passat адміністративні матеріали за статтею 130 КУпАП.

image
image
Переглядiв: 1977