Нічні ДТП у Кіровограді: чотири автівки вщент (ФОТО)

15.12.2017 09:49
image

У Кіровограді протягом минулої ночі сталося дві ДТП за участі автомобілів ВАЗ, Renault Logan, Volvo та Daewoo Lanos. Про це сайту DOZOR повідомили у патрульній поліцїі міста.

За інформацією, перша аварія сталася близько 23:00 на вулиці Академіка Тамма. Водій, керуючи авто ВАЗ-111930, здійснив виїзд на зустрічну смугу руху, не впевнився в безпечності свого маневру та зіткнувся з Renault Logan, що рухався в протилежному напрямку. На щастя ніхто з учасників дорожнього руху не постраждав.

У 41-річного водія авто ВАЗ патрульні помітили явні ознаки алкогольного сп’яніння. Результат алкотестера – 2,32 проміле алкоголю в крові, що в 12 разів перевищує допустиму норму.

На порушника патрульні склали 2 адміністративних матеріали: за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) КУпАП та ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП. Автомобіль порушника передали тверезому товаришу водія.

Ще одна ДТП сталася близько 1-ї години ночі, на перехресті вулиць Садова та Велика Пермська. Водій вантажівки Volvo не надав перевагу в русі авто Daewoo Lanos, внаслідок чого відбулося зіткнення.

Патрульні склали на порушника протокол за ст. 124 (Скоєння ДТП) КУпАП.

image
image
image
image
Переглядiв: 1725