Новий начальник поліції Кіровоградщини розповів, за що візьметься у першу чергу

12.06.2018 10:39
image

Новий начальник поліції Кіровоградської області Роман Козьяков першочергово працюватиме над протидією утворення злочинних угрупувань. Про це він розповів після представлення його кандидатури головою Нацполіції Сергієм Князєвим сьогодні, 12 червня, повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, наказ про призначення Романа Козьякова був підписаний головою Нацполції України 11 червня. До цього більше двох років Козьяков був заступником начальника поліції Київської області з превентивної діяльності.

«У мене був час поспілкуватися з колегами, з керівниками відділів Нацполіції області, тому про ситуації, які потребують негайного впливу чи вирішення, я в цілому знаю. Головні аспекти моєї роботи, які я визначив – це протидія утворенню злочинних угрупувань, недопущення розвитку негативних якихось проявів злочинності. Це й буде головним напрямком роботи моєї та моїх підлеглих. Важливим є і спілкування з громадою, розуміння їхніх проблем і визначення роботи в даному напрямку», - розповів Козьяков.

Щодо кадрової політики та можливого переведення своїх колег з Київщини до Кіровоградщини, Роман Козьяков стверджує, що наразі планує детально вивчити роботу своїх підлеглих, зокрема, керівників міських та районних відділів поліції.

«На сьогодні ситуація потребує спілкування та вивчення роботи працівників. Якщо працівники відповідально відносяться до роботи, є позитивна динаміка роботи, то, я думаю, що ми будемо розглядати можливість подальшої їх роботи.  Якщо є якісь нюанси, то дамо, можливо, час для виправлення цих нюансів», - зазначив очільник поліції області.

За словами Козьякова, наразі через призначення він житиме у квартирі в Кіровограді, яку винаймає сам.  

Як повідомляв медіапортал DOZOR, екс-очільник Кіровоградщини Сергій Кондрашенко працюватиме радником голови Національної поліції України. 

 

Переглядiв: 5283