Офіс для громадськості Кіровограда зробили сучаснішим (ФОТО)

16.03.2018 11:34
image

У обласній державній адміністрації презентували відремонтований офіс для зібрань громадських організацій Кіровоградщини сьогодні, 16 березня. Про це повідомляє DOZOR.

Так, відбулось урочисте відкриття громадського офісу, який призначений для зборів громадських діячів, обговорення та вирішення робочих питань, проведення різних заходів та презентацій проектів.

"Надзвичайно приємно, що ми як обласна державна адміністрація та обласна рада знайшли можливість для тих змін, які відбуваються в сфері державного правління. Виділили непогане приміщення, щоб громадські діячі мали місце зустрічі та мали місце щоденної роботи для генерації  ідей і вирішення питань", - зазначив під час відкриття  голова  ОДА Сергій Кузьменко.
"У кожної громадської організації є свої плани на цей офіс. Насправді його відкриття - це демонстрація того, що представники Кіровоградщини та області, тобто влада і громада прагнуть співпраці. А це в свою чергу дає можливість здійснювати залучення інвестицій через можливості, які мають громадські організації", - розповіла у коментарі сайту DOZOR голова обласної організації «Асоціація сприяння самоорганізації населення» Алла Волошина

За інформацією, громадські організації можуть безкоштовно користуватися даним офісом. Відповідний графік буде розроблено відділом комунікацій ОДА. Громадський офіс знаходиться в ОДА, вхід за адресою: вул.Дворцова 29/32 , 4-й поверх.

image
image
image
image
image
image
image
image
image

Текст Дар'я Серватюк

Переглядiв: 3319