Охоронець, який врятував паралізованого пенсіонера під час пожежі, отримав орден (ФОТОФАКТ)

11.04.2018 11:41
image

Охоронець обласного художнього музею Віктор Кондратенко, який врятував пенсіонера під час пожежі будинку, отримав орден від начальника обласної поліції Сергія Кондрашенка сьогодні, 11 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

«Під час робочої наради, за рішенням колективу поліції області, вручив орден «За мужність і професіоналізм» відважному працівнику поліції охорони Віктору Кондратенку.  Днями наш герой врятував людину під час пожежі. Ризикуючи власним життям, Віктор виніс із задимленого приміщення прикутого до ліжка чоловіка, і, до приїзду рятувальників, самостійно гасив полум᾿я, адже в сусідніх квартирах теж перебували люди. Після такої непростої ситуації, поліцейський повернувся на місце несення служби та продовжив виконувати свої обов᾿язки. Щиро дякуємо нашому рятівнику за його мужній вчинок», -зазначив Сергій Кондрашенко.

Нагадаємо, 2 квітня в 3-поверховому будинку біля обласного музею сталася пожежа. Охоронець музею побачив вогонь та кинувся рятувати хворого пенсіонера.

Читайте також:

Охоронець, який виніс дідуся з палаючого будинку: Коли я підбіг, дим вже охопив весь під’їзд.

image
Переглядiв: 1331