Оновлений сервісний центр презентували у Кіровограді (ФОТО)

18.10.2018 11:07
image

В обласному центрі презентували оновлений сервісний центр МВС, що на проспекті Інженерів, сьогодні, 18 жовтня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, приміщення центру почали оновлювати з листопада минулого року та завершили роботи в лютому, виконавши оформлення кабінетів та пунктів прийому громадян у стилі прозорого офісу. У сервісному центрі бажаючі можуть отримати низку послуг, зокрема, отримати довідку про несудимість, посвідчення водія, а також обмін посвідчення, реєстраційні операції з транспортними засобами, експертний огляд авто експерта-криміналіста тощо. Крім цього, в установі діє система «Електронна черга».

«Наприкінці минулого року ми вирішили підтримати ініціативу Міністерства МВС та виділили кошти для проведення ремонту. З лютого цей сервісний центр працює, до нього можуть звертатися мешканці міста та з інших областей для того, щоб отримати послуги. Ремонт зроблений сучасно, немає жодного кабінету, де можна зачинитися для того, щоб мати особистий контакт з людиною, яка прийшла за послугою. Переконаний, що людям, які прийдуть сюди, щоб отримати послуги, також тут буде комфортно», - зазначив голова ОДА Сергій Кузьменко.
image
image
image

За словами начальника регіонального сервісного центру Олександра Єлькіна, кожного дня працівники центру обслуговують понад дві сотні громадян.

«Реформа сервісних центрів триває. Цей центр нового зразка перший в Кіровоградській області із п’яти існуючих. До кінця року оновлений центр відкриється в Олександрії, тому що це другий за величиною сервісний центр. У тих населених пунктах, де такі установи відсутні, діють мобільні сервісні центри, які надають послуги громадянам. Раніше у приміщенні діяла «віконна» система отримання послуг. Зараз усі можуть бачити про те, як ці послуги надаються, всі відкрито», - розповів Єлькін.

Загалом на виконання робіт у сервісному центрі  витратили мільйон гривень з обласного бюджету та півтора мільйона з державного.

image
image
image
image
image
Переглядiв: 1766