Парти нового зразка з’явилися у кіровоградській школі (ФОТО)

29.09.2018 12:30
image

В обласному центрі в НВО №32 з’явилися меблі для першокласників, які необхідні для реалізації програми «Нова українська школа». Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, НВО стало одним із перших, де з’явилися меблі. За словами директора школи Анни Ніжнікової, сучасні меблі вдалося придбати завдяки самостійному балансу, на якому знаходиться даний заклад.

«Трохи несвоєчасне отримання меблів – це проблема не лише міських шкіл, а й усіх шкіл України. Мені пощастило, що ми маємо свою бухгалтерію, як і інші чотири школи. Ми обирали парти в каталогах серед пропозицій, які нам надходили, ще з літа. В Україні багато фірм, які займаються меблями, але нам відмовляли, оскільки до них надійшло дуже багато замовлень з усіх шкіл країни. Нам вдалося замовити ці меблі, і я рада, що парти вже є, діти за ними працюють», - розповідає Анна Ніжнікова.
image
image
image

Комплекти меблів для першокласників виготовляли у Харкові, а збирали у Кіровограді. Всього було придбано 96 комплектів меблів. Вартість одного комплекту меблів коштує близько 1300 гривень.  В цілому витратили 115 тисяч гривень.

«Люди пішли нам на зустріч, збирали якомога швидше. Ми бачили процес виготовлення та збірки цих парт, нам постійно надсилали фото: в якому стані меблі, як проходить збірка, кріплення. Крім цього, ми закупили килимки для першокласників,  букварі, частково дидактичні матеріали. Обирали все найкраще, обговорювали усі деталі закупівель з педагогами», - говорить Ніжнікова.

Нагадаємо, батьки кіровоградських школярів, невдоволені діями міського управління освіти, влаштували мітинг перед міською радою. 

image
image
Переглядiв: 6975