Патрульні прокоментували затримання тренера футбольної команди (ВІДЕО)

21.07.2018 13:52
image
В обласному центрі тренер футбольної команди звинувачував патрульних у неправомірності дій і висловлювався нецензурними словами. Про це медіапорталу DOZOR повідомили в патрульній поліції області. 
«17 липня близько 23-ї години патрульні виявили порушення ПДР водієм автобуса, який здійснював перевезення футболістів. Водій зупинився навпроти в’їзду до прилеглої території на автомобілі не працювали габаритні вогні у темну пору доби. Патрульні повідомили йому про склад правопорушення, проте із винесеними постановами він не погодився. Водію пояснили, що в такому випадку йому не нададуть копію матеріалів на місці, а надішлють їх поштою», - пояснюють у поліції.
За інформацією, порушник намагався завадити руху службового авто. Інспектори попередили водія про негайне припинення правопорушення і вийшли з авто, не розпочинаючи рух. 
 
В цей час в розмову втрутився тренер команди і висловлювався грубою нецензурною лайкою в громадському місці. На неодноразові попередження патрульних не реагував, тому його затримали і доставили до відділу поліції для складання адмінматеріалів. 
 
Після оприлюдненння відео затримання тренера, яке поширилося у соцмережах, начальник управління патрульної поліції в області Антон Цюцюра пояснив правомірність дій патрульних у себе на сторінці у Фейсбуці. 
«По-перше, патрульний представився та назвав причину зупинки. По-друге, водій (визнаючи вину в правопоренні) відмовився від підпису в постанові про отримання копії, тому копію і не отримав. Тож адміністративне затримання відбулося після неодноразового попередження особи і повідомлення їй, що висловлюватися грубо нецензурною лайкою заборонено Законом. Але особі плювати на Закон по якому живе все наше суспільство. Крім того, поліцейське  авто не «давило» громадянина, і це було би видно на відео, яким поділились зі ЗМІ свідомі громадяни, але воно обрізане.  Склавши всі необхідні матеріали на особу в міськвідділку, вона пішла в невідомому напрямку», - зазначив Цюцюра.

Переглядiв: 1431