Патрульні спростовують побиття жителя Вінниці на кіровоградському вокзалі (ВІДЕО)

24.07.2018 17:17

Житель Вінниці звинуватив кіровоградських патрульних у побитті на залізничному вокзалі. Патрульні опублікували спростування інформації на офіційній сторінці відомства у Фейбук, інформує медіапортал DOZOR.  

Так, про побиття повідомила сусідка потерпілого, який  повернувся із заробітків без грошей, документів та із пошкодженою головою.

Згідно з опублікованими відео з камер відеоспостереження, під час спілкування з чоловіком на території вокзалу вінничанин втратив рівновагу та вдарився головою об батарею. Працівники вокзалу помітили у чоловіка кров на потилиці та невеликий рубець на голові. На місце події покликали медика при залізничному вокзалі для надання медичної допомоги. Після чого небайдужий очевидець вивів особу на свіже повітря, та посадив на лаву. Потім чоловік з особистими речима невпевненою ходою пішов з вокзалу вздовж колій у невідомому напрямку.

Згодом патрульним надійшов виклик, близько десятої години вечора, про те, що невідома особа прийшла до вокзалу у нетверезому стані, впала і розбила голову об батарею і ходить по рельсам. Екіпаж патрульних приїхав на місце, але нікого не виявили. Через деякий час виклик повторився. Патрульні знову прибули на місце виклику, при опрацюванні території вокзалу знайшли п’яного чоловіка, який розповів, що втратив речі та не може чітко повідомити чи це було пограбування чи з власної необережності речі були втрачені.

Під час огляду перед посадкою особи до службового авто копи помітили у чоловіка голови на потилиці. По дорозі до міськвідділу дана особа нічого не пояснюючи, попросила зупинитися та відмовившись від допомоги, пішов у невідомому напрямку.

А вже близько 4-ї години на лінію 102 надійшов виклик від лікаря місцевої лікарні про побиття особи працівниками поліції. На місце виїхала слідчо-оперативна група, під час спілкування з якою чоловік відмовився  писати заяву.

Детальніше відео можна переглянути за посиланням

Переглядiв: 1129