Патрульні вітають містян з Днем закоханих у центрі Кіровограда (ФОТО)

14.02.2018 09:44
image

У Кіровограді в центральній частині міста проходить акція «Бережи життя коханих», організована патрульною поліцією області сьогодні, 14 лютого. Про це повідомляє DOZOR.

Так, біля головної площі міста патрульні вітають містян та дарують їм валентинки та наліпки, розповідаючи про безпеку дорожнього руху.

«Акція проходить у День закоханих для того, щоб вийти на вулиці міста та привітати громадян, оскільки ми – патрульні поліцейські, люди, які відповідають за безпеку громади нашого міста. Ми спілкуємося з водіями та пішоходами, нагадуємо правила дорожнього руху, адже як би пафосно це не звучало, від дотримання правил дорожнього руху водіями, пішоходами, пасажирами залежить життя. Ми пояснюємо громадянам правила, вітаємо їх зі святом, даруємо їм наліпки, оскільки ще в листопаді минулого року Нацполіцією була започаткована акція «Керуй». Наліпки «Я - класний водій», «Я-крутий водій», «Я поважаю велосипедистів» даруємо з задоволенням. Також даруємо валентинки, щоб підняти людям настрій», - розповіла інспектор зі зв’язків з громадськістю патрульної поліції Кіровоградської області Оксана Білоброва.

 Тим часом на вулиці Шевченка працює інша група патрульних, яка зупиняє водіїв та вітає їх зі святом.

«Люди спочатку бентежаться, коли їх зупиняють патрульні. Але потім, спілкуючись, кажуть, що така акція дуже потрібна. І погоджуються, що від взаємоповаги водіїв та пішоходів залежить дорожня обстановка та результат їхньої зустрічі. Крім цього, ми застерігаємо водіїв від керування транспортним засобом у нетверезому стані. Наразі ми вже привітали понад 200 людей, але намагаємося охопити якомога більшу кількість, щоб роздати усі наліпки та валентинки», - додала Білоброва.
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1932