Патрульний виявився винуватцем ДТП у Кіровограді

07.08.2017 12:36
image

Водія службового автомобіля TOYOTA PRIUS, який належить патрульній поліції,  визнали винним у скоєнні ДТП, що сталася на перехресті проспекту Університетський та вулиці Попова. Відповідні висновки зроблені після вивчення  всіх доказів по справі, повідомили сайту DOZOR у патрульній поліції міста.

«Так,  у п’ятницю, 4 серпня, автівка патрульних зіткнулася з автобусом "БОГДАН", який здійснював рейс "Кіровоград-Смоліно". Наряд патрульної поліції рухався в сторону обласної лікарні в другій смузі для руху транспортних засобів та побачив, як на зустріч з лівої крайньої смуги для руху ТЗ водій автомобіля Dacia Logan почав рух, порушивши при цьому вимоги дорожнього знаку 5.18 "Напрямок руху по смузі"  ПДР України, продовживши рух прямо. Екіпаж поліції, помітивши правопорушення, включив звуковий сигнал "Сирена", проблискові маячки червоного та синього кольорів, лівий поворот та почав здійснювати маневр "розворот". Коли службовий автомобіль почав рух, у його ліве заднє крило  в'їхав автобус "Богдан" лівою передньою частиною. Як наслідок, обидва транспортних засоби отримали механічні пошкодження, під час ДТП ніхто не постраждав», - пояснюють у патрульній поліції міста.

За інформацією, під час вивчення обставин ДТП правоохоронці встановили, що винним у вищевказаному ДТП є водій службового автомобіля, оскільки почав здійснювати розворот з другої смуги для руху транспортних засобів на дорозі, де наявні три смуги для руху ТЗ, не впевнившись у безпеці вищевказаного маневру. На водія службового автомобіля було складено протокол за ст.124 КУпАП ("Порушення правил дорожнього руху, що спричинило пошкодження транспортних засобів").

 

                                                             

Переглядiв: 1360