Перед кіровоградським судом мітингують через аграрний конфлікт  (ФОТОФАКТ)

31.05.2018 08:31
image

В обласному центрі перед приміщенням Ленінського районного суду мітингують активісти громадської спілки «Аграрна самооборона», вимагаючи справедливого вирішення конфлікту між аграріями у селі Бережинка Кіровоградського району сьогодні, 31 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За словами керівника «Аграрної самооборони» Юрія Крутька, зараз в суді розглядається справа стосовно нотаріуса, який був учасником угоди щодо права власності на ТОВ «Нива 2010». Активісти вимагають від суду винести справедливе, на їхню думку, рішення – не поновлювати нотаріусу право на реєстрацію угод.

Як повідомляв DOZOR,  торік у травні у селі Бережинка Кіровоградського району виник корпоративний конфлікт між екс-керівником фермерського господарства ТОВ «Нива 2010», місцевим фермером Миколою Трибиненком та новим співвласником цього господарства Григорієм Скаленком.  За словами колишнього директора підприємства Миколи Трибиненка, частину підприємства не продавали. 

До вирішення корпоративного конфлікту долучилися й органи влади та правоохоронні органи, представники яких вважають, що ситуація може бути вирішена тільки згідно з законом.  Наразі конфлікт триває. 

image
image
image
image

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 943