Переможці телешоу розповіли про створення безкоштовної студії вокалу та про півмільйона виграшу

21.06.2018 11:59
image

Переможці відомого телешоу «Світами за скарбами» дизайнер Олександр Працков та соліст обласної філармонії  Олексій Козачинський під час прес-конференції розповіли  про виграш у розмірі півмільйона та про створення вокальної студію для дітей у Кіровограді сьогодні, 21 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

Так, протягом шоу, яке в Україні транслювалося на телеканалі СТБ, друзі відвідали низку країн в усьому світі та виконували найрізноманітніші завдання на спритність, витривалість тощо.

«Декілька завдань були дуже складними, наприклад, коли треба було сортувати змій за видами. Взагалі усі завдання давалися нелегко, оскільки ми не знали куди їдемо та що будемо робити. Деякі завдання знімалися навіть не один день, тому що в учасників не все виходило. На екрані здається, що все нам давалося легко, і ми такі веселі, але насправді це не так», - розповідає Олександр Працков.

За словами Олексія Козачинського, популярність шоу їм звісно додало, але найбільше тішит підтримка дітей.

«Нічого такого чарівного відбулося , що ми прокинулися  в казковому лісі і сказали «Які ми популярні». Життя йде далі. Саша Працков виховує наступне покоління моделей, створює нові колекції я далі гастролюю, намагаюся дарувати людям радість. Звісно, більше стали впізнавати на вулицях, фотографуватися та брати автографи. Особливо під час шоу ми сподобалися дітям, тому у нас з’явилая маленька фан-зона», - стверджує Козачинський.

Дизайнер Олександр Працков констатує, що підтримку отримували не лише від своїх земляків.

«Нам писали з Мароко, Сінгапуру, США, Чехії, Німеччини, Італії, які дивилися шоу і вболівають саме за нас. Це дуже приємно. Тому величезна подяка людям, які за нас вболівали», - говорить Працков.  

Після перемоги у шоу Працков та Козачинський отримали 500 тисяч гривень.

«Гроші ми вже отримали. Ми обіцяли програмі, що відкриємо вокальну студію для дітей, де вони зможуть займатися безкоштовно і не лише вокалом. Після завершення проекту міська рада наша дуже за нас хвилювалася, а управління культури безкоштовно виділило нам приміщення, в якому діти займатимуться вокалом. Оскільки нам так пощастило, то гроші ми вирішили витратити на себе і свої потреби», - зазначив Олександр Працков.

За словами переможців шоу, найбільшу радість для них принесла саме любов та підтримка глядачів. Секрет такої підтримки простий – треба нести позитивні емоції.

«Мені здається, глядач помітив, що гроші для нас не головне, ми не доводили, що мегаспортивні, чи інтелектуальні. Це і стало причиною народної підтримки. Таке шоу не несе ніякого негативу. Багато жителів нашої країни бояться подорожей, і це шоу показало, що ми, не знаючи мови, залишаючись без грошей, змогли нести позитив», - говорить Працков.

Фото zaskarbamy.stb.ua

Переглядiв: 1754