Петиція Віктора Душака про відродження кіровоградської Набережної набрала необхідну підтримку містян

19.12.2017 11:46
image

Петиція про відродження кіровоградської Набережної, яку подав до міської влади житель міста, підприємець Віктор Душак, набрала більше 450 голосів. Про це йдеться на сайті міської ради, інформує DOZOR.

Так, тепер дану петицію мають розглянути на сесії міської ради.

Нагадаємо , у петиції Віктор Душак звернувся до міської влади з проханням рекомендувати проект Муніципального бюро Стрижакова з реконструкції Набережної до фінансування за кошт громадського бюджету.

"Друзі!  Я, як і переважна більшість містян, розумію, що громадська ініціатива з відродження Набережної повинна втілитися в життя. Особисто підтримав цей проект і мої друзі голосували за нього. В результаті таких людей - тисячі.Тридцять років ніхто нічого не робив на Набережній взагалі, і ще стільки ж ніхто нічого не зробить, якщо цей проект зараз задушити.І всі ми розуміємо, чому влада намагається його зняти - бо це проект Артема Стрижакова. Закликаю міське керівництво, людей, які приймають рішення, почути і нарешті почати поважати людей, які на громадському бюджеті віддали свій голос за початок відродження Набережної. Політиці тут не місце, тільки конкретна справа для жителів міста! Звертаюся до координаційної ради з питань Громадського бюджету з вимогою РЕКОМЕНДУВАТИ проект до фінансування за кошт громадського бюджету, як проект, який переміг в голосуванні. А краще – виділіть додаткове фінансування і долучіться до правильної справи, аби в нашому місті нарешті з'явилася Набережна, за яку не соромно!" - написав Віктор Душак.

Нагадаємо, після фінального підрахунку голосів за проекти на громадський бюджет у міськраді та на сайті міської ради серед 11 великих проектів найбільша кількість голосів у проекту №8  «Реконструкція Набережної річки Інгул» - 3153 голоси.

Як повідомлялося у ЗМІ, керівництво міста виказувало намір зняти проект з конкурсу. Після остаточного оприлюднення результатів голосування за проекти на громадський бюджет начальник управління економіки Андрій Паливода оголосив про те, що проект «Реконструкція Набережної річки Інгул» став лідером в голосуванні.

Переглядiв: 2098