Під Кіровоградом затримали три десятка чоловіків, які намагалися захопити підприємство (ФОТОФАКТ)

26.06.2017 09:35
image

У Бережинці правоохоронці затримали 31 особу, які намагалися захопити підприємство. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

За попередніми даними, група невідомих прибула до території сільгосппідприємства на мікроавтобусах, змусила вийти з офісного приміщення охоронців, однак захопити будівлю остаточно їм так і не вдалося через супротив місцевих жителів. Втекти з місця пригоди підозрюваним також не вдалося. Вони були зупинені при спробі залишити територію населеного пункту.

Нині на місці працюють слідчо-оперативні групи Головного управління Нацполіції області. Інформацію за цим фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 3 ст. 206-2 Кримінального Кодексу України «Протиправне заволодіння майном підприємства, установи, організації».

Як повідомляв DOZOR, 3 травня  у селі Бережинка Кіровоградського району виник корпоративний конфлікт між екс-керівником фермерського господарства ТОВ «Нива 2010», місцевим фермером Миколою Трибиненком та новим співвласником цього господарства Григорієм Скаленком.  За словами колишнього директора підприємства Миколи Трибиненка, частину підприємства не продавали. Саму ж ситуацію екс-керівник називає «актом  захоплення землі». Адвокат же нового співвласника стверджує, що його підзахисного незаконно не пускають на підприємство та не дають змоги працювати. Наразі все рухоме й нерухоме майно господарства арештоване державними органами, виконавчою службою. За словами виконуючого обов’язки директора ТОВ «Нива 2010» Григорія Скаленка,  65% підприємства ТОВ «Нива 2010» належить новим співвласникам, 35% відсотків залишилися у власності синів аграрія Миколи Трибіненка Ігора та Олега.  

Нагадаємо,  на території аграрного товариства ТОВ «Нива 2010» у  селі Бережинка сталася стрілянина. Під час суперечки біля території офісу підприємства люди почули постріли, внаслідок яких поранення дробом отримали троє людей. Потерпілих з пораненнями забрала «швидка».

image
image
Переглядiв: 1354