Після трагедії в Кемерово кіровоградські рятувальники почали перевірку ТЦ (ФОТО)

02.04.2018 14:18
image

Після трагічної події у Кемерово рятувальники обласного центру розпочали перевірку торгового центру «Depo’t» сьогодні, 2 квітня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.  

Так, до перевірки ТЦ долучився керівник обласного управління ДСНС Віталій Миронюк та журналісти.

Інспектування стану пожежної безпеки ТРЦ «Depo't center» розпочалось із ретельної перевірки рятувальниками відповідності нормативним вимогам евакуаційних виходів, систем зовнішнього та внутрішнього водопостачання, оповіщення про пожежу, наявність та працездатність засобів гасіння пожежі, належність ведення необхідної документації з пожежної безпеки тощо.

Під час практичної частини перевірки об’єкта надзвичайники спровокували спрацювання пожежної сигналізації та оцінили систему протипожежного захисту «Depo't center» в дії.  Керівництво відомства відзначило знання персоналу своїх обов’язків та алгоритму дій при ввімкненні сигналу тривоги.

Також рятувальники провели тренування щодо ліквідації надзвичайної ситуації на об’єкті підвищеної небезпеки, що дало змогу максимально точно зімітувати можливу пожежу та відпрацювати взаємодію усіх ланок, що будуть задіяні у випадку справжнього загоряння. Наразі інспектування продовжується. 

Також рятувальники позапланово проінспектували ТЦ "Плазма" щодо дотримання вимог пожежної безпеки та вивчили документацію з питань пожежної безпеки, яка повинна бути на підприємстві. 

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 1346