Подробиці смерті кіровоградського студента. В один день юнак двічі намагався покінчити з життям

30.05.2018 07:15
image

20-річний студент четвертого курсу музичного коледжу, імовірно, покінчив з життям через нещасливе кохання. Наразі у навчальному закладі проводиться внутрішнє розслідування. Про це у коментарі медіапорталу DOZOR  повідомив заступник директора коледжу з навчальної роботи Олексій Стоянов.

"Подія дійсно сталася 26 травня. Близько 21:00, але не в актовому залі на другому поверсі, як зазначають ЗМІ, а на четвертому поверсі. Доки триває слідство, ми не можемо робити якісь висновки і говорити, що  трапилося насправді. Ми проводимо своє внутрішнє розслідування. За попередньою інформацією, студент викинувся з вікна на четвертому поверсі.  Основна версія – суїцид. За словами його знайомих, в цей день двома годинами раніше на основі певної конфліктної ситуації з його дівчиною, студент вже поривався викинутися з того  самого вікна. Він сідав, спускав ноги з підвіконня і роздумував, чи викидатися. Підсумків ми не можемо ніяких робити, всі обставини і причини встановить слідство", - розповідає  заступник директора коледжу з навчальної роботи Олексій Стоянов.

За інформацією, на місце події відразу викликали швидку допомогу, однак всі спроби врятувати хлопця були марними.

"Він через рік мав закінчити музичний коледж,  пройшов усі етапи, нормально склав останню сесію, рубіжний контроль. Також склав прослуховування в рамках державного іспиту. Цього трагічного дня він диригував оркестром, з яким він мав складати диригування. Він був абсолютно позитивним хлопцем", - додає Стоянов.

Нагадаємо, в обласному центрі студент 4 курсу музичного коледжу випав з вікна актового залу, який знаходиться на четвертому поверсі закладу. 

Фото tsn.ua

Переглядiв: 7757