Поліцейські розшукують Діану Хріненко, застосовуючи спеціальну відеокамеру

12.10.2018 06:36
image

Правоохоронці, кінологи з службовими собаками, рятувальники та військовослужбовці продовжують пошуки зниклої у День Незалежності 16-річної Діани Хріненко. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, у рамках розслідування додатково відпрацьовано територію трьох населених пунктів Знам’янського району. Протягом дня учасники пошуків обійшли територію площею близько 500 га, що охоплює населені пункти, лісосмуги та ділянки між ними.

Крім того, у рамках пошуків для перевірки колодязів поблизу домоволодінь застосували спеціальну відеокамеру, призначену для проведення зйомки під водою.

Робота щодо встановлення місцезнаходження зниклої неповнолітньої триває.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2616