Поліцейські впіймали «ліфтового» злодія

09.11.2017 08:21
image

У Кіровограді правоохоронці затримали злодія, який псував та обкрадав ліфти. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

"Обсяг роботи, яку провели двоє дільничних офіцерів міського відділу поліції та досягнуті результати – заслуговують на величезну подяку від усіх нас, та, насамперед, тих людей, що вже дізналися – «ліфтового» злодія взяли під варту. Вже зараз ми можемо з упевненістю констатувати – цей 16 разів судимий громадянин, не дрібний крадій, а досвідчений «рецидивіст», на рахунку якого більше двох десятків епізодів, а можливо і більше Перевіримо, адже тепер маємо достатньо для цього часу", - повідомив начальник поліції області Сергій Кондрашенко.
"Щодо покарання, очевидно, що людина, яка прожила у неволі 20 років, потрапить туди знову, років так на шість. Але найбільш неприємним для нього, вочевидь, буде саме відшкодування збитків. А це сума коштів, яка більша ніж у половину від того, що вдалося заробити злодію від продажу краденого", - додав Кондрашенко. 

Як повідомляв DOZOR, з червня до жовтень цього року у будинках, які обслуговує ЖЕО №4, сталися чотири пожежі кабіни ліфта та одна спроба підпалення кабіни. В основному це робили вночі із суботи на неділю. Спочатку пожежа сталася на Попова, 9, корпус 1. Через деякий час в цьому будинку знову підпалили ліфт, але вже в іншому під'їзді. У жовтні ж велика пожежа сталася на Попова, 15/18. А тиждень тому на Попова, 7, корп. 1 трапилась спроба підпалу.

 

Переглядiв: 2928