Поліцейські затримали  зловмисника, який знущався над пенсіонеркою

20.06.2018 14:54
image

У Добровеличківському районі правоохоронці затримали чоловіка, який бив по обличчю 79-річну бабусю і приставляв до горла ножа, вимагаючи гроші. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.

Так, 21-річний, раніше судимий чоловік проник до будинку літньої жінки, бив її по обличчю, приставляв до горла ніж і вимагав гроші. Після скоєного злочину чоловік намагався на таксі виїхати до Кіровограда, але поліцейські затримали нападника. Підозрюваний раніше потрапляв у поле зору поліції через наркотики.

«Під час оперативних заходів, поліцейські змогли попередити про «небезпечного пасажира» водія таксі. Вже на території Новоукраїнського району авто під приводом перевірки документів було зупинено працівниками групи реагування патрульної поліції. Коли ж водій відійшов на безпечну відстань, зловмиснику запропонували вийти з автомобіля та показати особисті речі. Так, під час огляду в кишені особи поліцейські виявили пенсійну банківську картку та частину готівки. 21-річного громадянина затримано в порядку статті 208 КПК України», - розповів начальник Добровеличківського відділення поліції Юрій Яндульський.

За цим фактом розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 7 до 12 років із конфіскацією майна.

image
Переглядiв: 662