Поліція оголосила в розшук учасника «розборок» під судом у Кіровограді (ФОТО)

25.02.2017 08:32

image

Правоохоронці оголосили в розшук учасника стрілянини під приміщенням Кіровського суду. Про це сайту DOZOR повідомили у поліції області.

Так, за підозрою у скоєнні замаху на вбивство поліція розшукує кіровоградця Костянтина  Волкова, 1985 року народження.

Працівники поліції звертаються до усіх, кому відома будь-яка інформація про місцезнаходження Волкова Костянтина Володимировича, з проханням повідомити за телефоном «102» або до найближчого відділу чи відділення поліції.

Нагадаємо, у вівторок, 21 лютого, в обласному центрі біля Кіровського районного суду сталася стрілянина. У місцевого жителя стріляли та завдали ножового поранення.  Правоохоронці оприлюднили відео з затримання учасників стрілянини в обласному центрі.

Як повідомляв DOZOR,  поліцейським стало відомо про ще одного потерпілого під час конфлікту, який завершився стріляниною. Чоловік звернувся до лікарні швидкої допомоги самостійно через поранення ніг. 

За словами начальника Нацполіції області Сергія Кондрашенка, при затриманні підозрюваних у замаху на вбивство поліцейські жодного разу не вистрелили.

Як повідомляв DOZOR, учасники замаху на вбивство, який стався під Кіровським районним судом,  конфліктували між собою раніше. 

Переглядiв: 2308