Поліція відпрацьовує шість версій зникнення 16-річної Діани Хріненко

04.10.2018 07:05
image

Правоохоронці відпрацьовують шість робочих версій зникнення 16-річної жительки села Суботці Знам’янського району Діани Хріненко. Про це під час робочої наради з керівниками підрозділів поліції Кіровоградщини повідомив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін, інформує медіапортал DOZOR.

Також в рамках провадження щодо розшуку безвісти зниклої дівчини призначено 50 експертиз. Наразі в рамках розшуків проаналізували відеоматеріали з камер відеоспостереження та опитали понад 200 осіб, які були у день зникнення Діани на дискотеці в селі Суботці.

«Пошуки неповнолітньої не припиняються ні вдень, ні вночі. Цілодобово на пошуки дівчини задіюються військовослужбовці Національної гвардії, екіпажі патрульної поліції, поліцейські Знам’янського відділу поліції. Крім того, на вихідні дні залучаються працівники  з інших підрозділів поліції», - наголосив В’ячеслав Аброськін.

Як раніше повідомляв DOZOR, у селі Суботці Знам'янського району зникла 16-річна Діана Хріненко вночі 24 серпня. Дівчина  вийшла з дому приблизно о 21:00 у центр села на святкування Дня Незалежності та до теперішнього часу не повернулася.

Нагадаємо, речовий доказ – ланцюжок та кров, знайдені поблизу місця зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко, досліджують експерти.

Під час пошуків пошуків дівчини на території села знайшли людські останки. За інформацією правоохоронців, наразі експертизи по справі зниклої 16-річної Діани Хріненко досі проводяться. Під час зустрічі з активістами начальник поліції області Роман Козьяков повідомив, що пошуки дівчини поки не дали позитивного результату.

Також під час ток-шоу «Кримінал» на телеканалі «Прямий» експерти обговорили зникнення 16-річної жительки села Суботці Діани Хріненко.

image
image
Переглядiв: 1828