Поліція впіймала вбивць самотньої пенсіонерки, яка жила на Волкова (ФОТО)

23.03.2017 09:55

image

Правоохоронці взяли під варту двох жителів Кіровограда, уродженців іншої держави, віком 41 та 47 років, які минулого тижня вбили 74-річну пенсіонерку на вулиці Волкова в обласному центрі. Про це сайту DOZOR повідомили в обласній поліції.

Одного злочинця розшукали в Кіровограді, його спільника – у Херсоні. Вбили стареньку чоловіки заради наживи. Програвши гроші у карти, старший зі зловмисників запропонував молодшому піти до пенсіонерки, яка мешкала у будинку, де він раніше винаймав квартиру. Пізно ввечері чоловік зустрів жінку на вулиці. Впізнавши знайомого, вона впустила його до помешкання. Згодом прийшов і поплічник зловмисника. «Гості» просили позичити гроші, однак, отримавши відмову, напали на стареньку та почали знущатись над жінкою і безжально її бити.

Від численних ударів в область голови потерпіла померла. Обшукавши житло, вбивці забрали заощадження пенсіонерки - близько 9 тисяч гривень та зняли з неї золоті сережки. Потім знайшли ключі від помешкання, замкнули квартиру і поїхали на вокзал. Як виявилося, спільники вирішили налагодити своє життя у Херсоні. Старший з чоловіків пообіцяв облаштувати житло й сповістити молодшого..

За вчинене зловмисникам загрожує до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Як повідомляв  DOZOR, минулого тижня в  обласному центрі по вулиці Волкова у власній квартирі вбили 74-річну пенсіонерку.  Тіло бабусі  виявив опікун, прийшовши навідати підопічну.   Тілесні ушкодження на обличчі та тілі пенсіонерки свідчать про насильницьку смерть.

image

image

Фото надані обласною поліцією

Переглядiв: 1215