Поліція затримала підозрюваних у вбивстві двох людей на Кіровоградщині

26.07.2018 04:54

На Кіровоградщині поліцейські затримали двох осіб за підозрою у скоєнні особливо тяжких злочинів. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у поліції області.                             

Встановлено, що жителі  Олександрії, перебуваючи у нетверезому стані, через неприязні відносини побили двох громадян. Внаслідок отриманих тілесних ушкоджень один із потерпілих помер у кареті швидкої, тіло іншого – працівники поліції виявили за місцем його проживання.

Повідомлення про пригоду надійшло до Олександрійського відділу поліції від лікарів швидкої медичної допомоги. На одній із вулиць перехожими було виявлено чоловіка з травмами голови. Під час госпіталізації потерпілий помер не приходячи до тями. Перевіряючи коло осіб, із якими спілкувався чоловік при житті, працівники карного розшуку провели огляд помешкання 45-річного громадянина.

На місці поліцейські виявили тіло власника будинку з ознаками насильницької смерті. У ході слідчо-розшукових заходів, спрямованих на розкриття вбивств, працівники Олександрійського відділу поліції та управління карного розшуку поліції області отримали інформацію про двох осіб, які напередодні сварилися з одним із потерпілих та висловлювали на його адресу погрози.

Під час перевірки було встановлено причетність 65-річного чоловіка та його 24-річного знайомого до скоєння тяжких злочинів. Обох осіб затримано в порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України та оголошено про підозру. За фактом вбивств слідчими розпочато кримінальне провадження за ч. 2 ст. 115 Кримінальне процесуального кодексу України. За ці дії підозрюваним загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років позбавлення волі або довічне ув’язнення.

Переглядiв: 967