Постраждалі від крадіжок кіровоградки пікетували міськвідділ поліції

12.06.2018 08:03
image

В обласному центрі група постраждалих від крадіжок пікетувала перед міським відділом поліції вчора, 11 червня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR.

За інформацією, у відділі зібралися 3 жінки, оскільки поліція не розслідує справи про крадіжки телефонів, а таких випадків налічується майже 200.

"Я вже майже три тижні борюся за те, щоб були зрушення у справі про викрадення мого телефону, але ніхто не дає мені ніякої інформації. У мене його викрали з дитячого візочка. Наскільки я знаю, то є 5 осіб, у яких також викрали телефони, і це лише ті, які про себе заявили. В основному крали телефони з візочків та з сумок у матусь, адже вони не залишать дитину, щоб наздогнати крадія", - розповіла у коментарі медіапорталу DOZOR постраждала Наталя Ганська. 

За словами Наталії Ганської, більшість таких випадків стається, зокрема, на вулиці Попова та у центрі у магазинах "Eva", "Аврора" і "Територія низьких цін".

"Вчора у поліції нам сказали, що минулими вихідними затримали підозрювану щодо крадіжок. Вони оберуть день і час, щоб ми прийшли на впізнання особи. Якщо поліція нічого не робитиме, ми будемо йти у прокуратуру, писати у генпрокуратуру і на цьому не зупинимося. Я вважаю, що крадії повинні бути покарані та понести відповідальність", - зазначила Наталя Ганська. 

Переглядiв: 1132