Проблему з квитками на мистецький фестиваль в Кіровограді пояснюють ажіотажем

30.08.2017 09:45
image

Жителі обласного центру від початку тижня не можуть отримати квитки (безкоштовні запрошення) на національний мистецький фестиваль, який в Кіровограді проводить міністерство культури. Квитки відсутні через ажіотаж навколо заходу, відповіли організатори під час прес-конференції сьогодні, 30 серпня, інформує DOZOR.

«Вчора відбувся пролог фестивалю з вистави «Нація». Сама назва вже говорить про те, що ми маємо відповідальність за майбутнє нашої нації. Це краща вистава інсценізації української прози. Мистецькі явища і твори мистецтва на цьому фестивалі будуть говорити самі за себе. Мій акцент полягає в тому, що нам вдалося зробити фестиваль національним. І програму вибудували так, щоб відвідувачі мали уявлення про сучасне українське мистецтво», - зазначив креативний директор фестивалю Сергій Проскурня.
 «На всіх всього не вистачить, - прокоментував проблему з квитками нардеп Олександр Горбунов. -  У нас до початку фестивалю, ще після анонсу та початку реклами був завал по запрошенням. Ми не могли відмовити ветеранським організаціям, громадським організаціям у цих запрошеннях».
Переглядiв: 767