П’яного водія з наркотиками затримали в одному з мікрорайонів Кіровограда

21.09.2018 06:23
image

В обласному центрі на вулиці Бєляєва правоохоронці затримали водія, який керував машиною у нетверезому стані вчора, 20 вересня. Про це медіапорталу DOZOR повідомили у патрульній поліції області.

Так, причиною зупинки автомобіля став неосвітлений номерний знак.

На законну вимогу поліцейських пред’явити для перевірки документи на право керування авто, водій відмовився та розпочав рух далі, чим здійснив злісну непокору законній вимозі поліції. З метою припинення правопорушення та затримання особи згідно ст.45 Закону України «Про Національну поліцію» інспектори застосували до водія кайданки. Після чого його було доставлено до відділу поліції.

Інспектори оглянули вміст кишень порушника та виявили паперовий згорток, у якому знаходилась подрібнена речовина зеленого кольору рослинного походження, ймовірно, наркотична. На законну вимогу проїхати для освідування до спеціалізованого медзакладу водій відмовився, за що інспектори склали на нього протокол. Для вилучення заборонених речовин та встановлення обставин їхнього знаходження у водія патрульні викликали слідчого.

Переглядiв: 642