Райкович відповів, як ставиться до будівництва на газонах і тротуарах

25.06.2018 13:20
image

Міський голова обласного центру не бачить нічого поганого у будівництві торговельних павільйонів на газонах та тротуарах, якщо на це є відповідні дозволи. Про це він сказав, відповідаючи на питання журналіста після апаратної наради, інформує медіапортал DOZOR.

- Андрію Павловичу, останнім часом жителі міста активно висловлюють незадоволення щодо забудови МАФами і магазинами зелених зон. А як ви ставитеся до будівництва МАФів на території зелених зон?
- Я ставлюся… це ж провокаційне питання. Я ставлюся так, щоб у законний спосіб будувалися МАФи і все інше, і так це буде», - відповів Райкович.

Як повідомляв медіапортал DOZOR, в обласному центрі на клумбі біля зупинки  «Магазин «Мелодія»», що на вулиці Великій Перспективній, проводяться земляні роботи задля зведення торговельного павільйону «Ятрань». Паралельно продовжується будівництво торговельного павільйону цього ж підприємства на тротуарі вулиці Соборної і зведення літнього майданчику ресторану "Familia Garden" на пішохідній частині по вул.Шевченка.

Жителі обласного центру, обурені будівництвом торговельних  павільйонів «Ятрань»  на тротуарах та газонах міста, оголосили бойкот продукції підприємства «Ятрань». У соцмережах з'явилися численні пости із хештегами "гудбай_ Ятрань" та "Я не купую в Ятрань".

Фото Олексія Каприці

Переглядiв: 2755