Розгляд справи вбитого кіровоградського таксиста знову не відбувся

08.11.2017 09:41
image

Розгляд справи вбивства кіровоградського таксиста у Ленінському районному суді  м.Кіровограда  знову перенесли сьогодні, 8 листопада. Про це повідомляє DOZOR.

Під час засідання вкотре мали обирати склад присяжних, але через те, що один з присяжних не  з'явився на суд, справу так і не розглянули.  Крім цього,  один з підозрюваних у вбивстві неповнолітній Пугаченко також не прийшов на засідання суду через хворобу. Захисник неповнолітнього відмовилася надавати пояснення про причини хвороби та про місцезнаходження Пугаченка.

Наступне судове засідання має відбутися 21 листопада.

Нагадаємо, суд переноситься вже кілька разів поспіль з різних причин, зокрема, через відпустку судді, відмову присяжного брати участь у засіданнях та відкликання присяжного через незнання української мови та неприязнь до одного з адвокатів підозрюваних тощо.  

Як повідомляв DOZOR,  29 березня  поліцейські знайшли тіло кіровоградського таксиста Євгена Орлова, якого рідні розшукували кілька днів. За інформацією правоохоронців, чоловік через оператора таксі отримав замовлення. Двоє осіб, серед яких 15-річний учень одного з навчальних закладів міста, завчасно спланували заволодіти авто і грошима, які міг мати при собі водій.  Коли ж чоловік вийшов із салону, аби за проханням клієнтів покласти до багажного відділення сумку, його кілька разів вдарили в спину. Як стемніло, вивезли тіло на околицю Кіровограда та залишили разом із автомобілем.

Одним із вбивць кіровоградського таксиста був школяр.  Суд вирішив посадити хлопця під домашній арешт. У липні судове засідання переносили через остеохондроз підозрюваного.

Переглядiв: 3203