Семирічний кіровоградець переміг на чемпіонаті світу з джиу-джитсу (ФОТО)

13.04.2017 08:26

image

Семирічний учень другого класу кіровоградського ліцею «Вікторія-П» Микита Петушинський став чемпіоном світу з бразильського джиу-джитсу, який відбувся в Абу-Дабі. Про це на своїй сторінці у Фейсбуці повідомив тренер хлопчика, засновник спортивного клубу «Борець» Євгеній Скирда, інформує DOZOR.

«Вчора наймолодший член нашої команди 7-річний Микита Петушинський став чемпіоном світу з бразильського джиу-джитсу у своїй віковій категорії!», - повідомив Скирда.
«Чемпіонат світу з бразильського джиу-джитсу в Абу-Дабі проходить з 10 по 23 квітня. В цілому у змаганнях беруть участь 6000 учасників з 100 країн світу. Цього разу у змаганнях взяли участь близько двох тисяч спортсменів різних вікових категорій. Наш Микита вже брав участь  у Всеукраїнських змаганнях і ставав чемпіоном. На чемпіонату світу Микита провів три схватки і у всіх переміг достроково», - повідомив тренер.

За  словами Євгена Скирди, наступного тижня в Абу-Дабі змагатимуться старші спортсмени клубу «Борець - Сергій Красовський, Сергій Руснак, Роман Непоту і Ярослав Блажко, які представляють Україну на чемпіонату світу.

image

image

image

Фото Євгена Скирди

Переглядiв: 3433