Сесію Кіровоградської міськради перенесли через конфлікт

30.03.2017 07:49

imageСесійне засідання Кіровоградської міськради, яке мало відбутися сьогодні, перенесли на вівторок, 4 квітня. Про це повідомляє DOZOR.

Причина – відсутність депутатської більшості через конфлікт управлінців міста з депутатами. Відтак розгляд низки соціально важливих питань знову відкладений.

Як повідомляв DOZOR, знайти спільну мову з депутатами управлінці міста не  в змозі вже фактично два місяці. У лютому на сесії за головування Андрія Табалова протягом кількох годин так і не було прийнято порядок денний. Тоді секретар міськради поскаржився журналістам, що депутати його ігнорують та не хочуть спілкуватися. У свою чергу самі депутати зазначили, що  проблеми зі співпрацею з секретарем міської ради  виникли тому, що той не виконує функції,  які полягають  у сприянні здійснення депутатських повноважень та створенні умов для депутатської роботи.

15 березня під час сесії міської ради між депутатами та міським головою виник черговий конфлікт. Частина обранців відмовилася брати участь у засіданні, проте, попри відсутність більшості, мер продовжив розгляд питань. Депутати згодом заявили про нелегітимність  сесії.

image

image

image

Читайте також:

Через чвари у міськраді  сотні кіровоградців не можуть отримати землю

Переглядiв: 1160