Школярі пройшли ходою центром Кіровограда (ФОТО)

04.05.2018 10:19
image

В обласному центрі від  Ковалівського парку центром міста пройшла хода учасників  військово-патріотичного конкурсу «Майбутній захисник України», нагородження переможців якого відбулося  перед міською радою сьогодні,  4 травня. Про це повідомляє медіапортал DOZOR. 

За інформацією, військово-патріотичний конкурс проводиться у місті вже вшосте.

Так, протягом конкурсу учні низки шкіл міста демонстрували свою вправність у змаганнях з тактичної підготовки, військової дисципліни тощо.  На площі перед міськрадою учні НВО №16 показали елементи тактичного бою. Тактичний підрозділ продемонстрував виконання успішної тактичного завдання, під час якого диверсійна група противника висунулася у контрольну зону підрозділу для проведення терористичних дій. За допомогою чітких злагоджених дій підрозділу диверсійна група  знешкоджена та повністю знищена, а керівник диверсійної групи затриманий.

«Ви показали найвищу підготовку та вишкіл, за це ми вам щиро вдячні, також вдячні вашим педагогам, які вас навчають патріотизму, свідомому ставлення до країни. Впевнені, що ви – наше майбутнє.  Поряд з знаннями у вищій школі ви здобуваєте первинну військову підготовку та знання, які вам знадобляться у житті», - звернувся до школярів міський голова Андрій Райкович.

Після привітань школярі загонів у двох дивізіонах отримали грамоти за кращу дисципліну в строю, кращий зовнішній вигляд загону,  краще виконання елементів стройової підготовки, краще виконання пісні у складі загону.

Серед загонів першого дивізіону третє місце отримали учні гімназії №9, друге місце здобув загін ЗОШ №2, а перше місце здобули школярі НВО №8. Серед загонів другого дивізіону третє місце у конкурсі посіли учні з загону НВО №31, друге місце здобув загін ЗОШ №22, а переможцями став загін НВО №25.

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
Переглядiв: 2325