Шоу "Круче всех" на "Інтері": прем'єра нового формату на українському ТБ

30.08.2017 10:57
image

10 вересня о 18.30 на телеканалі "Інтер"  відбудеться прем'єра унікального для українського телебачення формату: динамічне, видовищне дитяче талант-шоу "Круче всех". Про це сайту DOZOR повідомили на телеканалі.

Головні герої програми - наші неймовірні, талановиті, дивовижні діти. Кожен з них має по-справжньому неординарними здібностями, і команда каналу вирішила, що настав час країні дізнатися своїх юних героїв - нам є ким пишатися! У ролі ведучих - вперше зоряний чоловічої тандем: Андрій Доманський та Андрій Данилевич. Обидва - відомі телеведучі, люблячі батьки, спортсмени та інтелектуали з чудовим почуттям гумору.

Проект "Круче всех" - це адаптація суперпопулярного американського шоу телеканалу NBC Little Big Shots, який з успіхом пройшов вже в більш ніж десяти країнах світу. На відміну від оригінального формату, де в кожному випуску представлений один маленький геній, в українській версії глядачів "Інтера" чекає більш динамічний дійство - знайомство відразу з шістьма дітьми з незвичайними здібностями. Вони продемонструють країні свої таланти, покажуть, в чому досягли успіхів, а в чому - по-справжньому крутіші всіх.

Для того щоб максимально яскраво уявити учасників, художники-постановники за допомогою сучасних технологій буквально створювали на сцені індивідуальний світ вундеркінда, готували для кожного героя свій, оригінальний реквізит: збирали батут, будували льодову арену, монтували на сцені більярдну, зводили бійцівський ринг або вибудовували модельний ряд з мотоциклів. Все це - на тлі приголомшливого відеоряду, розробленого спеціально для кожного юного таланту.

Підтримувати малюків і мотивувати на нові звершення беруться не тільки ведучі проекту, але і відомі спортсмени, музиканти, хореографи - Олександр Усик, Василь Вірастюк, Олег Верняєв, Аліна Бессонова, Андрій Пятов, Дмитро Монатік, Дмитро Шуров, Альона Вінницька, Open Kids, Влад Яма, Вадим Олійник та інші.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»



Переглядiв: 825