Снігова стихія у Кіровограді та області: оперативна інформація (ФОТО)

01.03.2018 08:00
image
Найбільше засніжило обласний центр та прилеглі райони  Кіровоградщини. Надзвичайники дістають автомобілі з наметів, у тому числі карети «швидкої», а дорожники працюють в посиленому режимі. DOZOR з’ясовував оперативну інформацію у низці відомств.

Обласне управління надзвичайних ситуацій: «З початку негоди, 27 лютого, і станом на 8 годину 1 березня  пожежно-рятувальні підрозділи Кіровоградської області 59 разів надавали  допомогу по буксируванню транспорту зі складних ділянок доріг. Зокрема,  в Олександрійському, Бобринецькому, Благовіщенському, Кіровоградському, Вільшанському, Новоархангельському, Добровелечківському , Компаніївському, Маловисківському, Новоукраїнському, Новомиргородському,  Знам’янському районах та містах Кіровоград, Світловодськ та Олександрія.  Дістали з наметів 63 одиниці техніки, з них 43 вантажних автомобілі та 20 легкових.

Рятувальники  вилучали 4 автомобілі швидкої медичної допомоги. Також був випадок надання допомоги по транспортуванню трьох пасажирів рейсового автобуса до місця призначення у Новомиргородському районі. Крім того, допомогли  по транспортувати породіллю  до пологового будинку Бобринецької  центральної районної лікарні.

Також надавалась допомога поліцейським автомобілям у Кіровограді. Тричі пожежні рятувальні підрозділи надавали допомогу комунальним службам по розчищенню доріг у містах Кіровоград та Олександрія».

Обласна служба  автомобільних доріг: «Ми обійшлися без обмеження руху, працювали у посиленому режиму. З 12 годин ночі до 6 години ранку у роботі було задіяно близько 150 одиниць техніки і 160 працівників обласної служби автодоріг. Найбільше засніжило у обласному центрі і ближніх районах. Основні заходи першочергово виконувалися  на дорогах державного значення. Продовжуємо працювати в цілодобовому режимі. Планів про перекриття доріг наразі немає».

«Кіровоградобленерго»: «Станом на 8:00 внаслідок негоди пошкоджена одна лінія 10 Квт у Новоархангельському районі. Наразі без електропостачання залишилося два села».

Обласна поліція: «За добу  в області сталося 7 ДТП через негоду. На щастя, ДТП з потерпілими та з отриманням тяжких тілесних ушкоджень не було».

Читайте також:

Негода на Кіровоградщині відповідає критеріям небезпечного явища – гідрометцентр

У Кіровограді оголошено червоний рівень загрози

image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image
image

Фото із відомств, соцмереж

Переглядiв: 3078