Сьогодні відомій співачці Софії Ротару виповнюється 70 років

07.08.2017 12:54
image

Всенародно улюбленій артистці Софії Михайлівні Ротару сьогодні виповнюється 70 років. Мільйони людей у ​​всьому світі полюбили її за прекрасний голос і пісні з глибоким змістом. Популярність їй принесла пісня «Червона рута», яку в 1970 році написав 20-річний студент Володимир Івасюк. Ще більший успіх принесла пісня «Край, мій рідний край». Накладом в кілька мільйонів копій розійшлася платівка «Лаванда».

За інформацією, до дня народження Софії Михайлівни – в суботу, 12 серпня – телеканал «Інтер» покаже два проекти, присвячених всенародно улюбленій артистці. У цей день о 20.30 в ефір вийде ювілейний концерт Софії Ротару «Час любити» – співачка виконає свої найкращі хіти і нові пісні.

А о 22.50 «Інтер» покаже документальний проект власного виробництва «Софія Ротару: секрети її успіху». Творці картини відслідковують віхи професійної кар'єри легендарної співачки, а також розповідають про її особисте життя безпосередньо з початку 60-х і до сьогодні.

Усе життя Софії Ротару – низка невдач і парадоксів. Були у співачки і стрімкий злет на музичний Олімп, і болісне, майже п'ятирічне «відлучення» від сцени. Вона випробувала на собі і захоплення шанувальників, і заздрість колег. Однак незважаючи на будь-які негаразди, життєві та творчі труднощі, ця жінка стала для нас одним із символів ХХ століття. І сьогодні вона збирає повні зали і купається в променях всенародної любові.

У проект «Софія Ротару: секрети її успіху» увійшли ексклюзивні інтерв'ю з друзями та колегами співачки. Наприклад, з режисером фільму «Душа» і другим чоловіком Алли Пугачової Олександром Стефановичем, композитором Володимиром Матецьким, першим продюсером співачки Олегом Непомнящим. Вони розкривають секрет успіху пісень «Лаванда», «Дикі лебеді», «Хуторянка» і «Місяць», написаних для Софії Ротару, діляться цікавими подробицями про перші творчі кроки Софії Михайлівни. Зворушливі і теплі, що стали історією і змінили історію української естради, невигадані факти про легендарну співачку.

Інформація розміщена в рамках інформаційного партнерства медіапорталу DOZOR з телеканалом «Інтер»

Переглядiв: 1339