Співробітнику СБУ, якого звинувачують у вбивстві поліцейського, обрали запобіжний захід

06.01.2018 10:20

Слідчим суддею Ленінського районного суду м. Кіровограда застосований запобіжний захід співробітнику СБУ, який підозрюється у вбивстві поліцейського, вчора, 5 січня. Про це сайту DOZOR повідомили у суді.

Так, щодо підозрюваного застосований запобіжний захід у вигляді тримання під вартою. Йому інкримінують  вчинення злочинів, передбачених ч.1 ст. 119 КК України - вбивство, вчинене через необережність, ч.1 ст. 396 КК України - заздалегідь не обіцяне приховування тяжкого чи особливо тяжкого злочину.

Нагадаємо,  у жовтні минулого року у Благовіщенському районі  п'ятеро чоловіків поїхали полювати на козуль, однак це закінчилося смертю для одного з них. Тіло 25-річного слідчого районного відділу поліції знайшли наступного дня в колодязі, а його машину - на дні затопленого кар'єру.

На полювання вирушили троє поліцейських, співробітник СБУ і цивільний, вони переслідували козулю по полю на машинах. За попередньою версією правоохоронців, на одному з крутих віражів цивільний водій «двійки» не впорався з керуванням і машина перекинулася. На місці загинув слідчий Благовіщенського райвідділу поліції, а його товариші вирішили це приховати і позбутися від тіла.

Переглядiв: 3452