Справа щодо відключення жителів Кіровограда від газу  у суді - Коваленко

11.07.2018 13:46
image

Кримінальне провадження щодо одного з керівників ВАТ"Кіровоградгаз" направлено до суду. Про це    під час прес-конференції повідомив начальник прокуратури області Анатолій Коваленко сьогодні, 11 липня, інформує медіапортал DOZOR. 

"За результатами досудового розслідування відносно одного з керівників ВАТ "Кіровоградгаз" справа направлена до суду, де перебуває і зараз",- зазначив Анатолій Коваленко.  

Як повідомляв DOZOR, у березні в обласному центрі загострився газовий конфлікт. Через заборгованість «Кіровоградгаз» припинив постачання газу до котелень «Кіровоградтепла». У результаті низка закладів лишилася неопалюваною.

Громадські активісти влаштовували пікети під стінами офісу «Кіровоградгазу». Очільник підприємства виступив у ефірі обласного суспільного телебачення, під час якого причиною газової проблеми в місті назвав неспроможність міської влади навести лад у житлово-комунальному господарстві.

Після втручання у ситуацію губернатора Сергія Кузьменка у столиці вирішли питання з номінаціями і газопостачання відновилося.

Переглядiв: 1048