Справу «Білих левів» направили до суду

07.08.2018 09:49
image

Прокуратура області направила до Ленінського районного суду для розгляду по суті обвинувальний акт щодо членів організованої злочинної групи «Білі леви». Про це медіапорталу DOZOR повідомили у відомстві.

В ході проведення досудового розслідування оголошено підозру 21 особі, з яких 13 вчиняли злочини, будучи неповнолітніми. В ході розслідування доведено їх участь щодо 13 епізодів злочинної діяльності. 

Нагадаємо, прокуратура області наприкінці лютого поточного року завершила досудове розслідування у кримінальному провадженні за фактами вчинення упродовж 2016-2017 років на території  Кіровограда організованою групою під назвою «White Lions» злочинів. 

Нагадаємо, у грудні минулого року в Кіровограді працівники Служби безпеки разом з прокуратурою області затримали злочинну групу, яка називала себе борцями з потенційними педофілами та діяла під емблемою «White lions» («Білі леви»). Усього було затримано тринадцять учасників руху, серед яких і неповнолітні.

Як повідомляв DOZOR, біля обласної прокуратури батьки «Білих левів» перекривали дорогу. 

У березні в Ленінському районному суді м.Кіровограда велися засідання по справам затриманих учасників угрупування «Білі леви», які називали себе борцями з педофілами, під час яких усім учасникам були обрані запобіжні заходи.  

Читайте також:

Розслідування справи «Білих левів» здивувало масштабами жорстокості.

Переглядiв: 662